Gevelreiniging Enschede

Van Heemskerk is als specialist in gevelreiniging en -renovatie al jaren actief in regio Enschede. Naast het reinigen van gevels kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen en schoonmaken van uw complete bedrijfspand. Denk hierbij aan groene aanslag op beton, reinigen van cementresten en betonspetters op sandwichpanelen, schoonmaken van cleanrooms en koelcellen en verwijderen van lijmresten en herstellen van reclameschade. Kortom, Van Heemskerk dé specialist op het gebied van gevelreiniging in regio Enschede.

Een goed verzorgde gevel is hét visitekaartje van een bedrijf. Het geeft meteen goede indruk bij (potentiële) klanten. Daarnaast is gevelreiniging belangrijk bij het voorkomen van roest en lekkages.

Wat houd gevelreiniging in?

Een professionele manier van gevelreiniging houd in dat de gevel na reiniging weer helemaal terug gebracht wordt in originele staat. Mocht er na reiniging dus kleurverschil zijn ontstaan, dan verhelpen wij dat op locatie. Ook het herstellen van hoogwaardige lakken en coatings worden door onze professionals op locatie hersteld. Zo bent u zeker van dat uw bedrijfspand na het reinigen en schoonmaken weer helemaal in originele staat verkeerd!

Welke soorten gevelreiniging zijn er?

Als specialist in het reinigen van gevels en daken hebben wij vrijwel alle vormen van verontreiniging wel eens voorbij zien komen. De meest voorkomende zijn; cementresten, betonspetters, graffiti, groene aanslag, kleurverschil en roest.

Dit vraagt om een specifieke - en professionele aanpak. Zodat het reinigen van de gevel niet leidt tot extra schade aan onderliggende lak of coating. Daarom is ons advies om het reinigen van de gevel over te laten een specialist.

Waarom gevelreiniging door Van Heemskerk?

  • Meer dan 20 jaar ervaring in dak- en gevelpanelen, in binnen- en buitenland.

  • Reparaties door middel van spot-repair; daarom hoeft uw paneel in veel gevallen niet vervangen te worden.

  • Altijd een oplossing voor uw schade! Als de schade niet gerepareerd kan worden, dan kunnen wij het paneel ook vervangen.

  • Kennis van alle type panelen, profielen en coatings.

  • De bekende fabrikanten en leveranciers van panelen zullen ons bij u aanbevelen.

  • Voortdurend bezig met het bedenken van innovatieve oplossingen en nieuwe technolgieën.

  • We beschikken over een eigen laboratorium om deze technieken steeds verder te ontwikkelen.

Verwijderen van betonresten en cementspetters

Dit zien we voornamelijk bij bedrijfspanden die net opgeleverd zijn. Het bedrijf is klaar voor een feestelijke opening alleen de onderkant van de panelen zitten nog onder de cementspetters en betonresten.
Cementspetters kunnen scherp zijn en dat kan leiden tot meer schade aan de gevel. Wij raden daarom aan de gevelreiniging uit te laten voeren door een professional zodat u er zeker van bent dat er niet meer schade aan de gevel ontstaat. Mocht de lak op de panelen toch beschadigd zijn? Geen probleem. Onze professionals kunnen dit op locatie herstellen.

Graffiti verwijderen in Enschede

Baldadigheid of niet, graffiti op uw bedrijfspand is erg vervelend. Het komt de uitstraling van het bedrijfspand niet ten goede en kan ook schade veroorzaken aan de gevel. Zeker wanneer de graffiti gespoten is op voorgelakt staal. De graffiti bijt zich vast in de ondergrond en is daarom moeilijk te verwijderen.

Daarbij komt dat de ondergrond vaak beschadigd bij het schoonmaken door het gebruik van agressieve middelen of straaltechnieken. Daarom raden wij aan graffiti te laten verwijderen door een specialist. De professionals van Van Heemskerk verwijderen de graffiti van de gevel, herstellen de laklaag in dezelfde kleur en brengen de gevel weer terug in originele staat.


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design Identiteit & Media