Gevelreiniging Deventer

Kijkt u al langere tijd tegen een vervuilde gevel aan? Van Heemskerk is de specialist in gevelreiniging voor de regio Deventer. Wij helpen bedrijven met het reinigen en renoveren van gevels, sandwichpanelen, wand beplating en profielbeplating. Met onze jarenlange ervaring in gevelreiniging hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in het verwijderen van graffiti, beton spetters, cementresten, herstellen van kleurverschil en schade door buitenreclame, reinigen van lijmresten. Kortom, Van Heemskerk uit regio Deventer is uw partner in het reinigen en renoveren van gevels en complete bedrijfspanden.

Gevel reinigen of renoveren?

Wij adviseren u graag over de beste oplossing. In veel gevallen is reinigen een goede oplossing om de panelen aan de buitenkant weer in originele staat en kleur terug te brengen. Maar het kan ook zijn dat de uitstraling van het pand niet meer aansluit bij uw bedrijf. Of dat er dusdanig schade is ontstaan dat renovatie de beste oplossing is. Bij Van Heemskerk kunt u terecht voor zowel reiniging als renovatie van uw gevel. In beide gevallen hebben wij de expertise en kennis is huis en denken we graag met u mee.

Van Heemskerk; dé specialist in gevelreiniging Deventer

  • Meer dan 20 jaar ervaring in dak- en gevelpanelen, in binnen- en buitenland.

  • Reparaties door middel van spot-repair; daarom hoeft uw paneel in veel gevallen niet vervangen te worden.

  • Altijd een oplossing voor uw schade! Als de schade niet gerepareerd kan worden, dan kunnen wij het paneel ook vervangen.

  • Kennis van alle type panelen, profielen en coatings.

  • De bekende fabrikanten en leveranciers van panelen zullen ons bij u aanbevelen.

  • Voortdurend bezig met het bedenken van innovatieve oplossingen en nieuwe technolgieën.

  • We beschikken over een eigen laboratorium om deze technieken steeds verder te ontwikkelen.

Wat houdt gevelreiniging in?

Een professionele manier van gevelreiniging houd in dat de gevel na reiniging weer helemaal terug gebracht wordt in originele staat. Mocht er na reiniging dus kleurverschil zijn ontstaan, dan verhelpen wij dat op locatie. Ook het herstellen van hoogwaardige lakken en coatings worden door onze professionals op locatie hersteld. Zo bent u zeker van dat uw bedrijfspand na het reinigen en schoonmaken weer helemaal in originele staat verkeerd!

Voordelen van gevelreiniging Deventer

Ten opzichte van gevelrenovatie is gevelreiniging een stuk goedkoper. Daarnaast is het voordeel van gevelreiniging dat de kans op serieuze schade zoals lekkage, roest, vorstschade en vochtproblemen stukken kleiner is. Ook kan het niet tijdig reinigen van graffiti serieuze schade aan wandpanelen veroorzaken. Met het tijdig reinigen van de gevel wordt de levensduur van de buitengevel aanzienlijk verlengt.

Daarnaast is een schone - en representatieve gevel het visitekaartje van een bedrijf.

Welke soorten gevelreiniging zijn er?

Als specialist in het reinigen van gevels en daken hebben wij vrijwel alle vormen van verontreiniging wel eens voorbij zien komen. De meest voorkomende zijn; cementresten, beton spetters, graffiti, groene aanslag, kleurverschil en roest.

Dit vraagt om een specifieke - en professionele aanpak. Zodat het reinigen van de gevel niet leidt tot extra schade aan onderliggende lak of coating. Daarom is ons advies om het reinigen van de gevel over te laten een specialist.

Graffiti verwijderen in Deventer

Baldadigheid of niet, graffiti op uw bedrijfspand is erg vervelend. Het komt de uitstraling van het bedrijfspand niet ten goede en kan ook schade veroorzaken aan de gevel. Zeker wanneer de graffiti gespoten is op voorgelakt staal. De graffiti bijt zich vast in de ondergrond en is daarom moeilijk te verwijderen.

Daarbij komt dat de ondergrond vaak beschadigd bij het schoonmaken door het gebruik van agressieve middelen of straaltechnieken. Daarom raden wij aan graffiti te laten verwijderen door een specialist. De professionals van Van Heemskerk verwijderen de graffiti van de gevel, herstellen de laklaag in dezelfde kleur en brengen de gevel weer terug in originele staat.

Offerte aanvragen?

Vraag snel uw offerte aan bij Van Heemskerk voor het juiste aanbod en de beste oplossing!


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design Identiteit & Media