Restylen of renoveren van dak- en gevelbekleding

Als uw pand niet meer past bij uw bedrijf, dan is het tijd voor renovatie of restyling. Nieuwe dak- of gevelbeplating, herstellen van beschadigingen, overspuiten van kozijnen, deuren, wanden of andere delen; het geeft uw pand een nieuwe en frisse uitstraling. Bovendien is de bescherming tegen weersinvloeden en vuil weer op hoog niveau.

Van Heemskerk renoveert en restylet complete bedrijfsgebouwen, exact volgens uw wensen. We geven ook deskundig advies voor het totale project of voor onderdelen. Dankzij onze ervaring, onze gespecialiseerde kennis en onze samenwerking met toonaangevende fabrikanten en leverancier, kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden. Kwalitatief hoogwaardig, zonder dat u kostbare externe adviseurs of architecten hoeft in te schakelen.

Wij zijn al ruim 25 jaar actief in gevelrenovatie, schadeherstel en restyling. We werken met kwaliteitsmateriaal en leveren een hoog afwerkingsniveau. Wij houden van uitdagingen, zijn inventief en gaan moeilijke detailafwerking niet uit de weg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor renovatie of restyling van uw pand? Of wilt u direct een voorstel en offerte voor een opfrisbeurt van uw pand? Neem contact met ons op.

waarom van heemskerk
  • Wij repareren en vervangen, dus we repareren ook deuken en vervangen panelen, profielen en afwerkstukken.

  • Wij zijn bekend met een breed scala aan type panelen, profelen en coatings.

  • Wij verrichten ook reparaties aan de overheaddeuren en sectionaalpoorten van de bekende leveranciers. 

  • Van Heemskerk heeft veel ervaring met repareren van aluminium puien van de bekende leveranciers. 

FAQ
Vervangen jullie ook complete daken?

Ja zeker, we kunnen uw dak voorzien van een nieuwe huid, nieuw dak over u bestaande dak, geheel vervangen of uw dak renoveren door het bijvoorbeeld over te spuiten

Hoeveel lakgarantie zit er op de profielen of panelen?

Dit hangt af van type plaat en toegepaste coating, garanties lopen van 5 tot zelfs 40 jaar, conform de voorwaarden van de fabriek.De coatingsystemen hebben een enorme vooruitgang geboekt afgelopen decennia, het meeste wat er nu in de markt is heeft al een goede basis kwaliteit, wel moet er gelet worden op staaldikte van materialen, dit bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke esthetische kwaliteit.

Jullie vervangen ook deuren en kozijnen?

Ja, we vervangen overheddeuren, loopdeuren, tussendeuren, aluminium en kunststof kozijnen.Tevens repareren we ook, dus uw kozijn of deur hoeft niet altijd vervangen te worden, zie hier ook andere delen van de website vor meer informatie.

Ik wil graag een scheidngswand in mijn hal, kan ik daarvoor bij jullie terrecht?

Wij plaatsen regelmatig sandwich scheidngswanden in bestaande gebouwen, wanden bestaan uit een geisoleerd sandwich element of een enkelstaal profiel.

Ik wil graag meer daglicht in mijn hal, kunnen jullie een lichtstraat maken?

Ja, we kijken wat er constructief mogelijk is in uw situatie, in de meeste gevallen betekent dat we een sparing in uw dak maken met opstanden / onderconstructie voor de nieuwe lichtkoepel. We werken alles netjes waterdicht af. Na het plaatsen van de aluminium polycarbonaat koepel kunt u volledig genieten van een enorme hoeveelheid daglicht.

We kunnen ook als u last heeft van het daglicht een geisoleerd paneel plaatsen in uw bestaande lichtstraat.

 

 

Ik wil mijn lichtstraat dicht leggen, heb last van de warmte, doen jullie dat ook?

Ja, we kunnen uw lichtstraat aan de binnezijde voorzien van geisoleerde panelen, zo bent u uw daglicht en warmte kwijt en dit gedeelte ook nog eens 2 zijdig geisoleerd.

Ik heb afbladderende damwandplaten, wat kan ik hiermee?

Als ze ver genoeg afgebladderd zijn zouden we ze kunnen overspuiten, andere optie is om ze te vervangen, dit doen we ook. Dit hangt even af van de staat waarin de gevel of dak verkeerd. Dat betekent oude er af, nieuwe er op. U kunt er ook voor kiezen om een voorzetwand/ overzetdakmet een (golf)profiel te plaatsen rechtstreeks op de oude platen, zodat u meteen een nieuwe look maakt.

Kan er iemand langs komen om te kijken en offerte op te maken?

Ja dat kan, we zitten door geheel Nederland, Belgie en Duitsland met ons werk, we kunnen vaak makkelijk wat combineren om bij u langs te komen voor een advies en aansluitend een offerte.

Wat zijn de mogelijkheden qua kleurkeuze en materialen?

Er is veel mogelijk, zie hiervoor het kopje: materiaal mogelijkheden restyling.

Overige diensten
Speciaal reiniging
Coaten
Renovatie
More information
Contact

Jutestraat 2
7461 TR Rijssen
The Netherlands

info@vanheemskerk.nl
Tel: +31 548-522040


Copyright van Heemskerk | Privacy
Design Identiteit & Media